» » Kokosowy kosmetyczny olej nośnikowy, tłoczony ze świeżego orzecha, nierafinowany 100% pure
Kokosowy kosmetyczny olej nośnikowy, tłoczony ze świeżego orzecha, nierafinowany 100% pure

Kokosowy kosmetyczny olej nośnikowy, tłoczony ze świeżego orzecha, nierafinowany 100% pure

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 48 godzin

Koszt wysyłki: od 8,40 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:InPost Paczkomaty24 - 11,00 zł
Kurier - 13,80 zł
Przesyłka pocztowa ekonomiczna - 13,90 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł
Paczka w RUCHU - 8,40 zł

Numer katalogowy: LKO045

Kod producenta: 045AS

Stan produktu: Nowy

POJEMNOŚĆ

Cena brutto: 4,90 zł

Cena netto: 3,98 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)
KOKOSOWY OLEJ NOŚNIKOWY, KOSMETYCZNY SUROWIEC.
100% czysty olejek tłoczony na zimno ze świeżego orzecha kokosowego
kraj pochodzenia; Sri Lanka
LKO 045
100% Olej kokosowy zimno tłoczony / Cocos nucifera oil
zapach: delikatny kokosowy

Olej kokosowy zimno tłoczony naturalny do każdego rodzaju cery, w szczególności do wrażliwej i ze skłonnościami do podrażnień. Nadaje się do pielęgnacji włosów. Fantastyczny w pielęgnacji niemowląt.

O olejku :   kokosowym
    Olej kokosowy wspaniale nawilża i pielęgnuje skórę. Pomocny jest w walce z rozstępami i cellulitem. Łagodzi podrażnioną skórę i wspomaga gojenie się ran. Dzięki właściwościom antybakteryjnym, przeciwwirusowym oraz przeciwgrzybicznym pomaga walczyć z chorobami skóry (link). Nieuczulający. Może być stosowany do pielęgnacji piersi i sutków przez matki karmiące. Zawiera naturalny filtr przeciwsłoneczny o faktorze SPF 4-6. Łagodzi podrażnienia błony śluzowej (okolice intymne). Można używać go jako olej do masażu lub do kąpieli. Jest doskonałą baza do produkcji domowego dezodorantu.
    Stosowany jako maseczka przed myciem włosów chroni je i przywraca naturalny blask. Wspomaga walkę z łupieżem, redukuje wypadanie włosów, poprawia kondycję końcówek.

W metodzie głębokiego oczyszczania skóry przy pomocy naturalnych olejów (OCM) jest olejem bazowym odpowiednim dla cery suchej i wrażliwej oraz mieszanej, tłustej i trądzikowej.
Składniki / INCI:
100% Olej kokosowy zimno tłoczony / Cocos nucifera oil

Olej kokosowy nie zawiera konserwantów, sztucznych barwników, ani perfum. Przebadany dermatologicznie. Nie wymaga przechowywania w lodówce. Posiada delikatny zapach kokosa i biały kolor, a w temperaturze powyżej 25-26C staje się płynny i bezbarwny - nie ma to wpływu na jego właściwości.

Olejek sprzedawany jest jako surowiec.
Wszystkie surowce przed użyciem w produktach powinny przejść badania laboratoryjne.

Olejki naturalne mogą uczulać , dlatego przed zastosowaniem , należy przetestować niewielką ilość olejku nałożyć na minimum 24 godziny, jeśli nie wystąpi żadna reakcja można użyć .


 

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Napisz recenzję
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl