» » Solubilizator IPG środek pomagający rozpuścić olejek w roztworach alkoholowo-wodnych.

Kontakt

  • SYNCHRO Paweł Kotecki
    Nasienna 8
    91-231 Łódź
    NIP: 947-142-20-24
  • E-mail:lawendy@lawendy.pl
  • Telefon+48 500 623 900
    +48 603 747 100
  • Godziny działania sklepuponiedziałek - piątek 8.00-18.00 sobota 9.00-13.00

Cennik

Pobierz cennik HTMLPobierz cennik XLS
Solubilizator IPG środek pomagający rozpuścić olejek w roztworach alkoholowo-wodnych.
Nowość

Solubilizator IPG środek pomagający rozpuścić olejek w roztworach alkoholowo-wodnych.

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 48 godzin

Koszt wysyłki: od 8,40 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:InPost Paczkomaty24 - 11,00 zł
Kurier - 13,80 zł
Przesyłka pocztowa ekonomiczna - 13,90 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł
Paczka w RUCHU - 8,40 zł

Numer katalogowy: XPP7017

Kod producenta: lb

Stan produktu: Nowy

POJEMNOŚĆ

Cena brutto: 9,80 zł

Cena netto: 7,97 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis produktu
  • Recenzje produktu (0)

SOLUBILIZATOR IPG

środek pomagający w rozpuszczeniu olejków i substancji nierozpuszczalnych w środowisku wodnym

XPP7001
Solubilizator jest mieszaniną surfaktantów oraz substancji zwilżających pozyskiwanych w 100% z roślinnych, naturalnych składników. Charakteryzuje się bardzo dobrymi właściwościami solubilizującymi 

solubilizator zapewnia skuteczne rozpuszczenie w środowisku wodnym substancji nierozpuszczalnych w wodzie (hydrofobowych). Dzięki solubilizatorowi takie składniki jak: kompozycje zapachowe, olejki eteryczne, lipofilowe (tłuste) substancje aktywne możesz dodać do wody lub hydrolatu.
IPG sprawdza się jako solubilizator dla substancji lipofilowych, np. olejków eterycznych, zapachów, witamin, wprowadzanych do wodnych lub wodno-alkoholowych roztworów.

Solubilizator IPG może być stosowany do różnych formulacji kosmetycznych takich jak produkty do pielęgnacji ciała lub włosów, perfumy, wody po goleniu. Nie ma wpływu na kolor i zapach kosmetyku. Jest odpowiedni również jako główny lub pomocniczy emulgator O/W. IPG zalecany jest do stosowania w stężeniu do 5 proc. w preparatach spłukiwanych i do 3 proc. w kosmetykach pozostawianych na skórze.

Sprawdza sie do łączenia olejków z alkoholem i wodą.
tosowany  do 5% w gotowym produkcie.

 

Nikt jeszcze nie napisał recenzji do tego produktu. Bądź pierwszy i napisz recenzję.

Napisz recenzję
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl